MEGADERM je potravinový doplnok s obsahom esenciálnych mastných kyselín (EFAS) patriacich do rodiny omega 6 (6) a omega 3 (3) v optimálnych množstvách a pomeroch (5: 1). Pomáha pri tlmení kožných porúch, najmä v prípade alergií. MEGADERM jednodávkovej sáčky - Ochutený potravinový doplnok pre psy a mačky. Pre psov a mačky s hmotnosťou viac ako 10 kg.

Výrobca: Virbac
Kód produktu: VIR03
Dostupnosť: Skladom
24.00€
Bez DPH: 20.00€

Čo je MEGADERM?

MEGADERM je potravinový doplnok ideálny pre psa, alebo mačku, ktorí trpia prejavmi alerie, ako sú svrbenie, neustále škroabanie sa, začervenanie, časté infekcie...S obsahom esenciálnych mastných kyselín (EFAS) patriacich do rodiny omega 6 (6) a omega 3 (3) v optimálnych množstvách a pomeroch (5: 1).

MEGADERM pomáha pri tlmení kožných porúch, najmä v prípade alergií.

Účinkuje na 2 úrovniach, ktoré sa vzájomne dopĺňajú: 1- pomáha pri obnove integrity kože 2- pomáha pri tlmenie zápalu (červenanie & pruritus)

MEGADERM tiež udržuje prirodzené obranné mechanizmy organizmu, čo pomáha k udržaniu dobrého zdravotného stavu zvieraťa.

PREČO ODPORUČIT MEGADERM?

Koncentrované a dobre vyvážené zloženie dodáva významné denné množstvo esenciálnych mastných kyselín potrebných pre kožu zvieraťa v ideálnom pomere 5: 1 medzi 6 a 3.

Psy a mačky s oslabenu ochrannou bariérou kože potrebujú posilnenie imunity aj úpravou vnútorného prostrebia organizmu. Megaderm je na tieto Účely vytvorený. Jeho účinok je overený v klinickej praxi aj štúdiami.

Vlastnosti
Formula Emulzia v sáčku
Krajina pôvodu Francúzsko

Gamma-linoleic acid (GLA) 7,6 mg W3 Eicosapentaenoic acid (EPA) 44,8 mg Docosahexaenoic acid (DHA) 30 mg Vitamíny Vitamín A 114,8 IU Vitamín E 3,8 IU

Odstrihnite vrchnú časť sáčku a zamiešajte jeho obsah do krmiva.

Dávkovanie:

Akútne kožné problémy: 1 sáčok denne (1 balenie postačí na 4 týždne). Najčastejšie sa prípravok podáva 8 týždňov, dĺžka podávania závisí na odporučení Vášho veterinára.

Zlepšený stav kože a srsti – prejdite na 1 sáčok každý druhý deň (1 balenie postačí na 8 týždňov). Dĺžka podávania závisí na doporučení Vášho veterinára.

Upozornenie: Pre dobrý účinok je dôležité dodržať: dávkovanie, dobu podávania, frekvenciu používania, následné vyšetrenia. Veľkosť balenia: Pre psov < 10 kg – 28 sáčkov á 4 ml.(kúpite TU)  Pre psov >10 kg – 28 sáčkov á 8 ml.