Druhý raz som otehotnela, až keď mal môj prvorodený syn 15 rokov. V tom čase som už nebola najmladšia, kvôli čomu som bola vystavovaná mnohým varovaniam z môjho okolia. Napriek tomu som sa nebála, a tehotenstvo som prežívala v radostnom očakávaní. Azda aj vďaka môjmu pozitívnemu prístupu prebehlo celých 9 mesiacov bez výraznejších problémov. Po nečakane rýchlom a ľahkom pôrode prišlo na svet vytúžené dievčatko.

Po narodení mojej dcérky však pokojné tehotenstvo vystriedali obavy o môj zdravotný stav. Cítila som sa neuveriteľne vyčerpaná, čo som sprvu pripisovala nociam prebdeným pri bábätku. Podobne som si vysvetľovala aj zhoršenie kvality vlasov a nechtov. Napriek tomu, že tieto ťažkosti sú po pôrode u ženy normálne, cítila som sa čím ďalej, tým menej vo svojej koži. Bola som však presvedčená, že sa nejedná o žiaden zdravotný problém, len o vyčerpanie, ktoré je, vzhľadom k môjmu veku, prirodzeným javom.

Tento stav sa však stal súčasťou môjho každodenného života, a to aj v čase, kedy bolo dojčenie spolu s prebdenými nocami dávno za nami. Až keď moja dcérka dovŕšila 3 rok a nastúpila do škôlky, rozhodla som sa vyhľadať pomoc.

Zistila som, že príčinou mojich ťažkostí je znížená funkcia štítnej žľazy. Mala som to šťastie, že ma moja lekárka povzbudzovala k hľadaniu rozšírených možností riešenia tohto problému, vďaka čomu som popri klasickej liečbe pátrala po nových informáciách.

Dozvedela som sa o výživovom doplnku JODA ORGANIKA®, ktorý obsahuje organický jód v tekvicovom oleji. Bonusom pre mňa bolo, že ho zároveň vyrába slovenská firma. Rozhodla som sa vyskúšať ho.

Každé ráno som si po raňajkách servírovala polievkovú lyžicu JODA ORGANIKA®. Po dvoch týždňoch pravidelného dávkovania som sa cítila podstatne lepšie. Prvým výrazným znakom pre mňa bolo, že som sa cítila sviežejšia a po mojej každodennej únave nebolo takmer ani stopy. Účinok JODY ORGANIKY® sa potvrdil vo výsledkoch, ktoré boli po mesiaci veľmi dobré. Spolu s lekárkou sme sa preto dohodli na tom, že v užívaní JODY ORGANIKY® budem pokračovať.

Po takmer roku pravidelného užívania sú moje výsledky skvelé. V užívaní však budem pokračovať, nakoľko už viem, že štítna žľaza jód potrebuje stále a jeho organická forma vo výživovom doplnku JODA ORGANIKA® je pre telo tou najlepšou možnosťou. Pocit, že sa môžem naplno venovať rodine a práci, je na nezaplatenie. JODA ORGANIKA® je výborná vec, ktorú môžem len odporúčať každému s problémami so štítnou žľazou, ale aj ako prevenciu a výživu organickým jódom.

Prevzaté z web stránky jodaorganika

Súvisiace články
13.02.2022
Štúdia s produktom Joda Organika
16.02.2022
Organický jód - Základné Q&A